top of page

Hvad laver jeg og hvorfor ?

 

Mit mål er at hjælpe folk igennem negative oplevelser, opdage et sikkert rum, hvor de kan lære at være sig uden samfundets begrænsninger eller forventninger. Ideen om et sikkert rum er at give dig muligheden for personlig udvikling, selvrealisering og vækst; at finde ud af roden til problemet , identificere nye løsninger og tilgange i livet, som du måske ikke har overvejet før.

Jeg har selv oplevet den virkning som øget selvværd kan have på en persons liv og sundhed, både i mig selv og i andre. I mit arbejde som træner har jeg set mange af mine klienter blomstrer , bliver mere åbne for nye og positive oplevelser, og i sidste ende ryste skyggerne af depression, angst og stress. at have et sted at undersøge, hvad det er at være mig selv har hjulpet mig enormt. I mit trygge rum kan jeg tage en pause uden at føle, at jeg hele tiden skal leve op til andres forventninger, og jeg ønsker at skabe den samme følelse hos dem jeg arbejder med.

Min erfaring med depression og angst har givet mig indblik i, hvordan kroppen og sindet kan ændre sig som reaktion på disse forhold. Det lykkedes mig at bryde mig fri fra den onde cirkel af depression ved at bruge brasiliansk jiu-jitsu og er nu igang med min uddannelse som lifecoach.

Hvad der gør kombinationen af ​​brasiliansk jiu-jitsu og lifecoaching er, at det udfordrer folk både mentalt og fysisk. Det fysiske arbejde kan opbygge dit selvværd og skabe større tro på, hvad du og din krop kan klare. Filosofien bag brasiliansk jiu-jitsu tilskynder til en mere løsningsorienteret tilgang, der hjælper dig med at blive mere selvsikker og ivrig efter at møde og overvinde nye udfordringer. Den mentale del fokuserer på dine styrker og indre ressourcer og hjælper dig med at identificere, hvad der virkelig betyder noget for dig. På den måde kan jeg hjælpe dig igang med det første skridt på vejen til selvforbedring og forberede dig på de kommende udfordringer i dit liv.

Mit mål er at hjælpe mennesker, der er ramt af depression, angst og konstant stress ved at skabe et sted, hvor de kan være sig selv og give dem de ressourcer, de har brug for til at ændre deres liv. Ved at opbygge et sikkert rum opfordrer jeg mine kunder til at blive mere åbne for positive oplevelser og styrke dem både fysisk og mentalt. De sikre rammer giver dig mod på at udforske nye udfordringer, som igen kan åbne døre for nye oplevelser og veje i livet.

 

Denne tilgang har hjulpet mig med at øge mit selvværd og hjælpe andre med at blive mere selvsikker. Da jeg begyndte at træne brasiliansk jiu-jitsu, opdagede jeg, at jeg endelig havde et sted, hvor jeg ikke kun kunne føle mig selv, men føler mig som mit stærkere, lykkeligere jeg, klar til at tage imod nye udfordringer og opleve nye ting i livet. Jeg vil hjælpe andre, der lider af depression og angst, på samme måde, og derfor har jeg skabt Endy.dk: et sted, der er designet til at skabe en følelse af ro, afslapning og selvtillid, et sted hvor man endelig kan føle sikker, selvom du sveder.

bottom of page